Jdi na obsah Jdi na menu
 


O nás

Občanské sdružení Nejsi sám založili lidé, kteří už dlouhodobě pracovali a pracují s dětmi a mládeží. To se týkalo všeho, co s tím souvisí - od organizování různých víkendových akcí a táborů, přes pravidelnou práci s dětmi (dětský oddíl), až po individuální konzultace a pomoc jednotlivcům. Od roku 2003 do roku 2010 jsme provozovali nízkoprahový klub pro děti a mládež.

Na pozvání škol pořádáme přednášky na téma „Sekty“ a ve spolupráci s mezinárodní organizací ACET zajišťujeme také přednášky na téma „Sex a AIDS“. Další přednášky poskytujeme školám na téma „Partnerské vztahy - přátelství a láska“. 

Jednou z našich aktivit jsou jazykové kempy. 

V názvu organizace máme začleněnu prevenci kriminality. Souvislost je zcela jasná: lidé, kteří mají dostatek informací, vzdělání i zdravého sebevědomí (sebeobrazu), prokazatelně méně často podléhají nezdravým závislostem, vlivu sekt a pod.

Úzce spolupracujeme s církví a církevními organizacemi, všichni naši členové jsou křesťané.

Co od nás můžete očekávat: Nejsme dokonalí, ani neznáme odpovědi na všechny otázky. Přesto však máme něco navíc, co můžeme kromě volnočasových programů, jednorázových akcí a jazykové výuky nabídnout. Poznali jsme Stvořitele, který všem informacím, vzdělání i sebevědomí dává ten pravý smysl. Bůh nás naplňuje radostí, o kterou se chceme rozdělit se všemi lidmi na světě. Nikomu ji nevnucujeme, pouze nabízíme to, co jsme sami dostali. Pokud máte zájem, klidně toho využijte, přijďte se podívat na naše akce a ptejte se víc.